Els nostres Serveis

Fes-te client i tindràs avantatges en molts dels nostres serveis

Atenció Farmacèutica

Com a professionals sanitaris especialistes del medicament tenim la missió de garantir el seu ús segur, efectiu i eficient. Consulta’ns qualsevol dubte sobre la medicació que estàs prenent.

Sistema personalitzat de dosificació SPD

Preparem dispositius de dosificació personalitzada (DDP) per als pacients que ho sol·licitin. Un DDP és un pastiller setmanal que ajuda a el pacient a prendre la seva medicació diària. Pots concertar una entrevista amb els nostres professionals per informar-te.

fórmules magistrals

Disposem de laboratori propi i de personal qualificat i amb experiència per a l’elaboració de fórmules magistrals seguint la prescripció de metge.

Control de Tensió Arterial

En el nostre espai dedicat a l’atenció farmacèutica fem control manual i seguiment de la tensió arterial.

Control de Paràmetres en Sang

En el nostre espai dedicat a l’atenció farmacèutica fem el control ràpid de glucosa i colesterol total en sang.
També podem mesurar l’Hemoglobina glicosilada i realitzar el Perfil Lipídic (Colesterol total, HDL i LDL i Triglicèrids)

Dermofarmàcia i cosmètica

Oferim les últimes novetats en tractaments dermo-cosmètics i assessorament per a pells amb problemes dermatològics: sensibles, intolerants, atòpiques, amb acne, etc. Dóna’t d’alta en el nostre sistema i gaudiràs de descomptes de fidelització

DIETÈTICA

Disposem d’una àmplia gamma de productes per cobrir les necessitats nutricionals en cada etapa de la vida: infantil, adult, sènior, i en circumstàncies especials: embaràs i lactància, convalescència, menopausa, sobrepès, … T’assessorem i recomanem pautes per al benestar nutricional.

Ortopèdia

El nostre personal expert t’assessorarà en tot el necessari: medicina esportiva, mitges de compressió, ulleres de presbícia, ajudes tècniques, etc. Disposem de gran varietat d’accessoris esportius en material convencional i de neoprè: faixes, canelleres, turmelleres, colzeres, genolleres, collarins.

HOMEOPATIA

Tenim una àmplia gamma de productes homeopàtics. L’homeopatia és un tractament alternatiu i / o un complement a la medicina tradicional que no té efectes secundaris ni interaccions.

Fitoterapia i Flors de Bach

Les plantes medicinals són la base de la terapèutica natural moderna que, en molts casos, és una bona alternativa al tractament amb medicaments. També elaborem preparats a base de Flors de Bach.

Salut Bucodental

Els productes per a la higiene i la cura de la boca i les dents són imprescindibles. Disposem d’una gran varietat de productes com dentífrics, col·lutoris i raspalls de dents per a totes les edats. També es poden trobar tots els productes relacionats amb les pròtesis dentals.

Veterinària

Disposem de productes veterinaris per a la cura i tractament dels animals de companyia.