Contactar Farmàcia Riera Rivière

Si vols contactar amb nosaltres utilitza el formulari que trobaràs a continuació. Recorda que també pots fer-ho mitjançant el telèfon o presentant-te personalment a la farmàcia.

D’acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) i la Llei Orgànica Espanyola 3/2018 en vigor, l’informem que les seves dades personals formaran part d’un fitxer sota responsabilitat de FARMÀCIA RIERA RIVIÈRE que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial , contractual o informativa sobre els nostres productes i / o serveis en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els quals s’ha interessat. No hi ha previsió de que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l’excepció d’organitzacions terceres la intervenció sigui requerida i / o necessària per a la gestió adequada de la prestació de servei, o les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l’Administració pública competent . Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades.
Si desitja exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició a l’tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a FARMÀCIA RIERA RIVIÈRE al c / Doctor Murillo, 1 08172 SANT CUGAT DEL VALLÈS (Barcelona) o ens remeti un correu electrònic a l’adreça següent: info@farmaciarierariviere.com

FARMÀCIA RIERA RIVIÈRE

Carrer Dr. Murillo 1
08172 , Sant Cugat del Vallès

HORARIS

De dilluns a divendres
de 9h a 20:30h

Dissabtes
de 9h a 13:45h